Villa MonteRio Budva

O nama

Vila “MonteRio” smjestena je u centralnom dijelu Budve, na svega 500m od poznate Slovenske plaže. Vila okužena cvijećem i zelenilom. Nalazi se u mirnom dijelu grada, daleko od ljetnje buke i gužve, a opet tako blizu mora, kafe-barova i prodavnica. Objekat sa sopstvenim restoranom, prijatno opremljenim sobama i gostoljubivim osobljem pogodan je za boravak organizovanih grupa, ali i za individualne goste tokom cijele godine.

Kapacitet vile je 150 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim  sobama. Naše sobe posjedjuju: sopstveno kupatilo sa tušem, WI-FI, TV, frižider, klima uređaj, a većina soba posjeduje sopstvenu veliku terasu sa garniturom za sjedjenje.

 

Pored usluga smještaja vila pruža uslugu hrane i pića u restoranu u sklopu
objekta, kapaciteta oko 90 mjesta. Za goste smještene u vili nudimo ishranu na
bazi noćenja sa doručkom i polupansiona – švedski sto (doručak i večera).

Kompletan objekat pokriven je kvalitetnim besplatnim internet signalom. Gosti koji dolaze sopstvenim vozilom mogu koristiti uslugu parkinga u okviru objekta.

Glavna autobuska stanica nalazi se na svega 900m od vile. U blizini vile nalaze se nekoliko manjih autobuskih stajališta za lokalne autobuse, što nudi mogućnost gostima da posjete neku od prelijepih budvanskih plaža van gradskog jezgra.

Zahvaljujući dobroj lokaciji, dugogodišnjem iskustvu rada u turizmu, profesionalnom i ljubaznom osoblju, sigurni smo da ćemo svim našim gostima pružiti potrebnu pažnju i uslugu.

Ukoliko želite da provedete dane odmora u metropoli crnogorskog turizma onda je Villa MonteRio Budva pravo mjesto za vas! Dobro došli!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt